سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بتن | خرید بتن | قیمت بتن | فروش بتن |

صفحه خانگی پارسی یار درباره

روش ماله کشی بتن

روش ماله کشی بتن

بعد از اعمال بتن در سطح مورد نظر و ایجاد درزها، زمان به ماله کشی بتن می رسد. دلایل ضرورت نیاز به ماله کشی برای بتن می توان به مواردی نظیر انتقال و هدایت سنگدانه های بزرگ به داخل بتن و تسطیح سطح بتن، حذف تمام عوامل ایجاد کننده ناهمواری و از بین بردن منافذ موجود در بتن و همچنین متراکم ساختن بتن اشاره کرد. در این مقاله قصد داریم روش های مختلف ماله کشی بتن را به طور مفصل برای شما کاربران عزیز شرح دهیم.

برای ماله کشی بتن می توان از دو روش ماله کشی دستی و ماله کشی مکانیکی استفاده کرد. این دو روش دارای اهداف یکسانی هستند اما نوع انجام آن متفاوت است. در روش دستی از ماله هایی با جنس آلومینیوم ، منیزیم و چوب استفاده می شود. در این میان انواع آلومینیومی و منیزیمی به گونه ای طراحی شده اند که کار با آنها برای ماله کشی سطح بتنآسان تر است. از این رو انرژی مورد نیاز برای ماله کشی را کاهش می دهد. به منظور ماله کشی برخی از انواع بتن ، نظیر بتن حباب دار، باید از انواع ماله فلزی استفاده شود، دلیل این کار این است که در این نوع بتن در صورت استفاده از ماله چوبی، ماله به سطح بتن می چسبد و در نهایت نه تنها موجب تسطیح بتن نمی شود بلکه سطح آن را خراب نیز می نماید. از این رو در هنگام ماله کشی دستی بتن، به این نکته توجه کنید.

نوع دیگر ماله کشی بتن ، ماله کشی مکانیکی است که با استفاده از دستگاه های مخصوص انجام می شود. توجه داشته باشید که در ماله کشی،  سطح بتن هموار می شود اما این به معنی صاف شدن سطح بتن نیست. در واقع به منظور ایجاد یک مقاومت نسبی برای جلوگیری از لیز خوردن ماله کشی انجام می شود که پرداخت نهایی بتن محسوب می شود.